Osasto

Parturi-kampaajan työtehtävät

Connect

Ole oma itsesi! Me Cuttersilla emme syrji ketään etnisyyden, persoonallisuuden, iän tai uskonnon perusteella. Olemme yhtä perhettä. Cuttersin tekee ainutlaatuiseksi taitavat parturi-kampaajat, jotka rakastavat työtään, haluavat oppia uutta ja pyrkivät aina antamaan asiakkaille ainutlaatuisen asiakaskokemuksen! Paina siis "Connect" tai valitse jokin alla olevista työpaikkailmoituksista ja liity joukkoomme!

globaalisti 220 työkaveria

Cutters työpaikkana

Cuttersilla aloitat työurasi osallistumalla Cutters Academyn perehdytyskurssille. Perehdytyskurssilla opit tekniikoita, joiden avulla varmistamme asiakkaallemme mahtavan asiakaspalvelukokemuksen. Samalla kun tutustut uusiin työkavereihin, pääset myös oppimaan kuinka parturi-kampaajamme leikkaavat hiuksia laadukkaasti ja tehokkaasti. 

 

Cuttersilla takaamme työntekijöille puitteet keskittyä nimenomaan parturi-kampaajan työhön. Salon Managerit ja johto tukevat jokaista työntekijää päivittäisessä työssä. Meille on tärkeää, että Cutters parturi-kampaajat ovat motivoituneita ja viimeisimmällä tiedolla varustettuja.

 

Cuttersilla olemme myös sitä mieltä, että sosiaaliset tapahtumat työpäivien jälkeen ovat tärkeitä. Siksi kokoonnumme usein yhteen sulkemisajan jälkeen – sekä oman salongin porukalla että useamman salongin väen voimin.

Miksi työskennellä Cuttersilla?

 • Uramahdollisuudet

  Cutters kasvaa jatkuvasti sekä Suomessa että ulkomailla. Tämä tarkoittaa että oikeille tekijöille avautuu jatkuvasti enemmän ja enemmän uramahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti. Tulevaisuudessa Cutters t-paita tulee olemaan parturi-kampaajan pääsylippu alan näköalapaikalle ympäri Eurooppaa!

 • Kaikki huomoidaan ja kaikilla on mahdollisuus kehittyä

  Uudet työntekijät pääsevät osallistumaan Cutters Academyn järjestämään perehdytysohjelmaan, jonka lisäksi koulutuksia järjestetään yhteistyössä Oslossa sijaitsevan Cutters Academyn kanssa. Cuttersilla pidetään huoli työntekijöistö ja tarjotaan puitteet keskittyä nimenomaan omaan työhön ja oman ammattitaidon kehittämiseen.

 • Reilut palkat

  Me maksamme parturi-kampaajillemme hyvin, sekä peruspalkkana että bonuksina. Peruspalkkamme määräytyy hiusalan TES:n mukaan, johon luonnollisesti kuuluvat lisät. Cuttersin omassa bonusjärjestelmässä jokainen hiustenleikkuu kerryttää kuukausittaista henkilökohtaista bonuspalkkiota. Kuun lopussa vertaamme peruspalkkakertymää ja bonuspalkkaa ja maksamme näistä kahdesta vaihtoehdosta työntekijän kannalta paremman vaihtoehdon!

 • Hyvä sisäinen kontrolli ja hygienia

  Turvallisuus ja viihtyvyys sekä siisteys ja hygienia ovat meille erittäin tärkeitä asioita, joista emme tingi. Haluamme että salonkimme ovat asiakkaillemme ja työntekijöillemme miellyttäviä paikkoja asioida, ja vastuu tästä kuuluu jokaisella työntekijälle. Haluamme Cuttersin olevan turvallinen ja vahva työympäristö, joka auttaa jokaista työntekijää onnistumaan.

Kaivokatu 3
00100 Helsinki Ajo-ohjeet info@cutters.fi +358406475219

Cutters Hansa

Eriksgatan 15
20100 Åbo Ajo-ohjeet info@cutters.fi +358406475219

Cutters Kamppi

Urho Kekkosen katu 1
00100 Helsinki Ajo-ohjeet info@cutters.fi

Cutters Karhupuisto - Helsinki

Agricolagatan 13
00530 Helsingfors Ajo-ohjeet akipekka.ikonen@cutters.fi +358406475219

Cutters Mylly - Raisio

Kauppakeskus Mylly
21280 Raisio Ajo-ohjeet akipekka.ikonen@cutters.fi +358406475219

Cutters Punavuori - Helsinki

Uudenmaankatu 27
00120 Helsinki Ajo-ohjeet akipekka.ikonen@cutters.fi +358406475219

Cutters Sello

Leppävaarankatu 3
02600 Leppävaara Ajo-ohjeet info@cutters.fi +358406475219

Cutters Tripla

Hilton Helsinki Kalastajatorppa
00330 Helsinki Ajo-ohjeet info@cutters.fi +358406475219

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta