Cutters Kaari

Cuttersilla töissä

Nona, Raision Mylly, kolme vuotta alalla.

 

Miksi juuri Cuttersille töihin?

Itse ajauduin täysin vahingossa Cuttersille töihin. Olin jo päättänyt, etten enää parturin töitä tee, mutta uteliaisuudesta halusin kurkata, koska konsepti oli mielenkiintoinen. Hetken päästä minulle soitettiin, ja olin innoissani menossa työhaastatteluun. Paras päätös koskaan!

 

Miten Cutters eroaa aikaisimmista työpaikoistasi?

Koen että Cutters rikkoo kaikkia niitä kivikautisia ajatusmalleja siitä millainen parturikampaamon tulisi olla. Hyvällä tavalla. Meillä on sukupuolineutraalit hinnat, tosi rento meininki ja hyvä yksinkertainen palvelu. Työntekijät tulee eri lähtökohdista, toinen on ollut alalla vuoden, toinen kymmenen, mutta kaikki kohtelee toisiaan tasavertaisesti.

 

Mikä on työpäivässäsi parasta?

Työpäivässä parasta on vaihtelevuus. Joka päivä näkee työkavereita, saa heidän kanssa olla tiiviisti tekemisissä, ja siitä muodostuu ystävyys-suhteita myös työn ulkopuolelle. Jokainen asiakas tuo salonkiin mukanaan pientä erilaista energiaa, eikä mikään työpäivä ole tismalleen samanlainen.

 

Mikä on yleisin kommentti, jonka saat asiakkailtasi?

Viimeaikoina yleisin kommentti, jota olen kuullut, on "Olet kyllä oikeassa paikassa töissä! Toivottavasti sulle maksetaan tästä hyvin". 

 

Mikä on yllättänyt eniten Cuttersilla?

Eniten yllätti se, miten toivottu tällainen konsepti on ollut. Monet ajattelee, että naiset kaipaa hemmottelua, mutta todellisuudessa lähes jokainen naisasiakas joka istuu penkkiin, kehuu kuinka helppo ja kiva konsepti. Nykyään todella moni nainen haluaa vain siistiä hiukset nopeasti, eikä tarvitse mitään näyttäviä kampauksia, tai päähierontoja. Less is more.

Miksi työskennellä Cuttersilla?

 • Uramahdollisuudet

  Cutters kasvaa jatkuvasti sekä Suomessa että ulkomailla. Tämä tarkoittaa että oikeille tekijöille avautuu jatkuvasti enemmän ja enemmän uramahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti. Tulevaisuudessa Cutters t-paita tulee olemaan parturi-kampaajan pääsylippu alan näköalapaikalle ympäri Eurooppaa!

 • Kaikki huomoidaan ja kaikilla on mahdollisuus kehittyä

  Uudet työntekijät pääsevät osallistumaan Cutters Academyn järjestämään perehdytysohjelmaan, jonka lisäksi koulutuksia järjestetään yhteistyössä Oslossa sijaitsevan Cutters Academyn kanssa. Cuttersilla pidetään huoli työntekijöistö ja tarjotaan puitteet keskittyä nimenomaan omaan työhön ja oman ammattitaidon kehittämiseen.

 • Reilut palkat

  Me maksamme parturi-kampaajillemme hyvin, sekä peruspalkkana että bonuksina. Peruspalkkamme määräytyy hiusalan TES:n mukaan, johon luonnollisesti kuuluvat lisät. Cuttersin omassa bonusjärjestelmässä jokainen hiustenleikkuu kerryttää kuukausittaista henkilökohtaista bonuspalkkiota. Kuun lopussa vertaamme peruspalkkakertymää ja bonuspalkkaa ja maksamme näistä kahdesta vaihtoehdosta työntekijän kannalta paremman vaihtoehdon!

 • Hyvä sisäinen kontrolli ja hygienia

  Turvallisuus ja viihtyvyys sekä siisteys ja hygienia ovat meille erittäin tärkeitä asioita, joista emme tingi. Haluamme että salonkimme ovat asiakkaillemme ja työntekijöillemme miellyttäviä paikkoja asioida, ja vastuu tästä kuuluu jokaisella työntekijälle. Haluamme Cuttersin olevan turvallinen ja vahva työympäristö, joka auttaa jokaista työntekijää onnistumaan.

Cutters Kaari

Kanteletarvägen 1
00420 Helsingfors Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta